Wish Upon – Șapte dorințe 2017, filme online subtitrat în Română


Apasa pe poza pentru si mai multe Filme Online.
Urmărește online filmul Wish Upon - Șapte dorințe 2017, cu subtitrare în Română și calitate HD.

Wish Upon – Șapte dorințe 2017, filme online subtitrat în Română

Clare Shannon, o fată în vârstă de 17 ani, este chinuită de amintirea suicidului comis de mama ei. Tatăl ei, Jonathan, un fost muzician ale cărui vremuri de glorie au apus, iar acum caută prin tomberoane. Într-o astfel de ocazie, el găseşte o cutie muzicală japoneză pe care i-o oferă fiicei sale în dar. Clare descifrează una dintre multele inscripţii de pe cutie ca fiind „Şapte Dorinţe” şi fără să-şi dea seama îşi doreşte ca băiatul care o hărţuieşte la şcoală să „putrezească”.

Imediat băiatul dezvoltă o boală care-l trimite de urgenţă la spital. Clare realizează apoi faptul că acea cutiuţă îi îndeplineşte dorinţe, dar nu conştientizează faptul că dorinţele sale poartă consecinţe grave. A doua dorinţă pe care şi-o pune Clare este aceea ca un băiat popular pe nume Paul să se îndrăgostească de ea. Drept rezultat, bogatul ei unchi moare. Când aude vestea morţii lui, Clare îşi doreşte imediat ca tatăl ei să fie unul dintre moştenitorii averii unchiului.

Ea se bucură de bogăţie pe care o împărtăşeşte cu prietenele sale, Meredith şi June. După cum se dovedeşte ulterior, unchiul ei îi lasă totul lui Clare, inclusiv vila. Drept consecinţă, vecina prietenoasă a lui Clare îşi pierde viaţa într-un accident teribil. Clare, încă deranjată de inscripţiile pe care nu le poate descifra, apelează la ajutorul unui coleg de clasă şi o verişoară. Ei află că acea cutie poate îndeplini cele şapte dorinţe, dar când muzica se termină, un „tribut” trebuie plătit. În drum spre casă, Clare îşi vede tatăl căutând prin gunoaie şi se simte foarte umilită aşa că îşi pune a patra dorinţă ca tatăl ei să nu mai fie un ratat umilitor.

Urmărește online filmul Wish Upon – Șapte dorințe 2017, cu subtitrare în Română și calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Wish Upon – Șapte dorințe 2017, filme online subtitrat în Română”

  1. takedaHT says:

    Nu e rau. Some kind of dark asia.

  2. bombfire says:

    bun 8..

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online
loading...