The Little Hours 2017, filme online HD 720p, subtitrat în Română


Apasa pe poza pentru si mai multe Filme Online.
Urmăreşte online filmul The Little Hours 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Little Hours 2017, film online HD subtitrat în Română

DESCRIEREA CE URMEAZĂ ESTE UN PIC PREA DETALIATĂ!!! În Evul Mediu, o mănăstire de călugăriţe este condusă de către Părintele Tommasso. PRintre călugăriţe se numără Alessandra, o femeie care-şi doreşte o viaţă mai bună pentru ea, o bârfitoare pe nume Ginevra şi Fernanda, o femeie violentă şi instabilă din punct de vedere emoţional. Cele trei îl agresează pe grădinar, care renunţă să le mai ajute, fiind dezgustat de comportamentul lor. Între timp, un tânăr servitor pe nume Massetto este prins întreţinând relaţii sexuale cu soţia stăpânului său.

În timp ce se află pe fugă, el îl găseşte pe Părintele Tommasso care plecase să vândă nişte produse realizate de călugăriţe, însă a luat-o pe arătură şi s-a îmbătat foarte tare. Massetto îl ajută pe părinte să ajungă până acasă, iar cei doi pun la cale un plan prin care Massetto să vină să lucreze ca grădinar, dar să pretindă că ar fi surdo-mut în speranţa că astfel călugăriţele or să-l lase în pace şi nu îi vor creea probleme.

Cu toate acestea, în ciuda „defectelor” sale, călugăriţele devin interesate de Massetto, iar acesta ajunge să se culce atât cu Alessandra cât şi cu Fernanda. Mai târziu, ameninţându-l cu cuţitul, Fernanda îl răpeşte pe Massetto şi se duce cu el în pădure unde se întâlneşte cu un grup secret de vrăjitoare. Ea încearcă să-l sacrifice pe Massetto, dar este oprită de sosirea Alessandrei şi Ginevrei. Massetto mărturiseşte în acel moment faptul că a minţit că e surdo-mut. Ei se întorc apoi la mănăstire unde toate secretele sunt dezvăluite de faţă cu Episcopul Bartolomeo.

Urmăreşte online filmul The Little Hours 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “The Little Hours 2017, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. florin says:

    f bun filmul , mai rar asa ceva

  2. gelu says:

    Sincer nici nu stiu cum sa cataloghez acest film….intrigant? Cu multe semne de alarma….:(

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online
loading...