Piku (2015), filme indiene online HD 720p, subtitrat în Română


Apasa pe poza pentru si mai multe Filme Online.
Urmăreşte online filmul Piku 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Piku 2015, film online HD subtitrat în Română

Piku Banerjee (Deepika Padukone) este o arhitectă din Bengali care are acum rezidenţa în Delhi şi locuieşte împreună cu tatăl său în vârstă de 70 de ani pe nume Bhashkor (Amitabh Bachchan). Bhashkor are probleme cu stomacul şi nu poate să iasă la baie aşa cum ar trebui. Obiceiurile sale conduc la certuricu servitorii săi şi îl irită pe Chhobi Mashi (Moushumi Chatterjee), care vine deseori să îi viziteze. Piku îşi iubeşte tatăl şi, deoarece mama ei a murit, ea încearcă să aibă grijă de el pe cât posibil, dar se enervează şi ea pe el deseori din cauza excentricităţilor sale.

Colega ei, Syed Afroz (Jisshu Sengupta), este o foarte bună prietenă şi este o clientă fidelă a prietenului lui Syed, Rana Chaudhary (Irrfan Khan), care se ocupă cu taximetria. Rana are propriile sale probleme familiare din cauza mamei şi surorii sale. Piku ar dori să vândă casa pe care o deţin în Kolkata, Champakunj, numai că Bhashkor se opune cu vehemenţă şi hotărăşte în schimb să se mute în Kolkata.

Deoarece nu poate sa îl lase să călătorească de unul singur din cauza problemelor pe care le are, Piku nu are de ales şi trebuie să îl însoţească. Bhashkor scoate în evidenţă problema sa cronică şi refuză să zboare cu avionul, alegând în schimb să meargă acolo cu maşina. Din cauza comportamentului problematic al lui Bhashkor cu şoferii lui Rana, aceştia refuză să îl conducă. Dezamăgită de agenţie, Piku încearcă să rezerve un zbor în cele din urmă, însă Rana apare şi hotărăşte să îi ducă el însuşi până la Kolkata.

Urmăreşte online filmul Piku 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online
loading...