On the Milky Road (2016), filme online HD subtitrat în Română


Apasa pe poza pentru si mai multe Filme Online.
Urmăreşte online filmul On the Milky Road - Pe Calea Lactee 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

On the Milky Road – Pe Calea Lactee 2016, film online HD subtitrat în Română

În plin război bosniac, Kosta (Emir Kusturica), un lăptar şi şoimar, livrează lapte de la o fermă patronată de către Milena, o lăptăreasă care îşi îngrijeşte bunica, pentru soldaţii aflaţi pe frontul de luptă şi îşi riscă vieţile într-un război ce pare fără de sfârşit. Milena îşi doreşte o mireasă pentru fiul ei şi aude despre o femeie extrem de frumoasă care a atras privirile unui general britanic ce a fost capabil să-şi omoare propria soţie doar pentru a fi cu ea.

Aceasta, însă, l-a respins pe general când a aflat ce a fost capabil să facă şi a depus mărturie împotriva lui. Milena şi prietenii ei încearcă s-o găsească pe mireasă (Monica Bellucci) şi când o găsesc ei o ajută să o scoată ilegal dintr-o tabără de refugiaţi unde se află în prezent şi s-o ia să locuiască la ferma lor până ce se va întoarce fratele Milenei, Zaga, din război. Cu toate acestea, neprevăzutul se petrece atunci când Kosta şi mireasa se îndrăgostesc unul de celălalt.

Odată cu încheierea războiului, Kosta acceptă să fie cooptat într-o nuntă dublă unde el se va însura cu Milena şi Zaga cu mireasa misterioasă, însă în timpul festivităţilor cei doi sunt aproape de-a se săruta şi sunt surprinşi de Zaga. Înainte ca nunţile să se petreacă, un spion îi informează pe britanici despre locul în care se ascunde mireasa. Britanicii dau buzna peste sat şi fac prăpăd pe acolo pentru a o recupera pe mireasă.

Urmăreşte online filmul On the Milky Road – Pe Calea Lactee 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online
loading...