MAUDIE (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română


Apasa pe poza pentru si mai multe Filme Online.
Urmăreşte online filmul Maudie 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Maudie (2016), film online HD subtitrat în Română

În Marshalltown, Nova Scotia, Maud Dowley este o femeie arhitect din anii ’30 ce are un frate pe nume Charles şi o mătuşă pe nume Ida. Maud este şocată să afle faptul că fratele ei a fost capabil să vândă casa familiei lor pe care părinţii i-au lăsat-o lui moştenire. Între timp, ea este certată de Ida din cauza faptului că a mers la un club de noapte din zonă. Maud a fost în trecut gravidă şi a dat naştere unui copil, dar Charles şi Ida i-au spus că a născut un copil deformat şi acesta a murit.

La un magazin, Maud îl vede pe vânătorul de peşte Everett Lewis punând nişte panouri publicitare pentru o femeie de serviciu. Maud devine interesată de acest loc de muncă potenţial şi îl sună pe Everett pentru a încerca să obţină postul. Casa lui Everett este una destul de mică şi cei doi chiar ajung să doarmă amândoi în acelaşi pat – lucru care provoacă un scandal uriaş în oraş, localnicii acuzând-o pe Maud că îi oferă servicii sexuale lui Everett.

În timp ce încearcă să facă ordine şi curăţenie în baracă, Maud pictează un raft. Ea începe apoi să picteze flori şi păsări pe pereţi pentru a îmbunătăţi aspectul casei. Ea se întâlneşte apoi cu una dintre clientele lui Everett, Sandra din New York, care e intrigată de picturile lui Maud şi cere să cumpere nişte cartonaşe pe care le-a decorat ea. Mai mult decât atât, Sandra îi oferă cinci dolari pentru a-i face o pictură ceva mai mare.

Urmăreşte online filmul Maudie 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


loading...

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “MAUDIE (2016), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

 1. sanda says:

  uh film exceptional,,,,!

 2. ioana says:

  doamne, ce film! nu cred sa fi vazut in ultimul an ceva mai bun, mai misctor, mai motivational.

 3. violeta says:

  Foarte bun!
  Emotionant! Plin de compasiune!
  Maudie Dowley (1903 – 1970,a fost unuldintre cei mai cunoscuti artisi(pictori) populari
  Filmul este bigrafia ei!

Ţi-a plăcut filmul? Spune-ţi părerea despre el.

P.S. Dacă se întâmplă ca un film să nu meargă, lăsaţi un comentariu pentru a fi înlocuit, altfel nu am de unde şti că acel film nu mai merge. Mulţumesc.

Parteneri: Iubiri Secrete | Filme Online
loading...